מגמות ומסלולים

בבית ספר אורנים יש מקום לכל אחד. כל תלמיד יכול למצוא את מקומו במקצוע שהוא אוהב ולהשקיע בלימודים ברצון במגמה המתאימה לו.
בדף זה פרטנו עבורכם על כל מגמות בית הספר.
1- אלקטרוניקה
2- ביולוגיה
3- כימיה
4- מדעי הסביבה
5- תקשוב

מגמות בית ספר

מדעים

• كيمياء – כימיה

הכימיה סובבת אותנו ונמצאת בנו - במזון שאנו אוכלים, בבגדים שאנו לובשים, בבתים שאנו גרים. מדע הכימיה עוזר לנו לפרש תופעות טבע מפליאות ויותר מכך - מלמד אותנו לנצל את הטבע לשרות האנושות - להרכבת חומרים חדשים ולהכנת מוצרים שונים לתפקיד יעיל בעולם המודרני.

• بيولوجيا – ביולוגיה

ביולוגיה הוא נושא אשר נוגע לכל אחד ואחת מאתנו. לימודי הביולוגיה מקנים לנו ידע והבנה על עצמנו ועל היצורים החיים בסביבתנו. המקצוע מאפשר לנו להבין את התופעות בעולם שסביבנו, לחיות בצורה נבונה יותר ובריאה יותר. מדע הביולוגיה נמצא כל העת בקדמת המדע. לרבות מהתגליות בתחומי הגנטיקה המולקולרית והביוטכנולוגיה יש השפעות מרחיקות לכת על חיי כל אדם, כמעט בכל תחום: רפואה, חקלאות, טכנולוגיה ושמירת...